• In de dynamische wereld van vandaag is het vinden van rust en focus op de werkplek goud waard. Het geheim achter gelukkige werknemers? Een omgeving die niet alleen inspirerend is, maar ook de stilte en concentratie biedt die essentieel zijn voor productiviteit. Hierbij Offyce begrijpen we dit als geen ander en bieden we innovatieve en duurzame akoestische oplossingen die geluidsoverlast minimaliseren en welzijn maximaliseren.

  Het geheim achter een aangename werksfeer

  Stadskaarten

  De stadskaarten transformeren de werkomgeving met een vleugje persoonlijkheid en stijl. Terwijl geluiden worden weerkaatst en geabsorbeerd, ontstaat er een rustige en aangename sfeer op de werkvloer. Maar onze kaarten bieden meer dan alleen akoestische voordelen. Wat als jullie werkplek zich bevindt op een locatie die net zo uniek is als jullie team? Onze stadskaarten bieden een prachtige manier om deze speciale plaats vast te leggen. De stadskaarten vormen een prachtige en functionele toevoeging aan elke kantoorruimte. Breng uw werkplek tot leven en laat uw verhaal resoneren met onze akoestische kaarten. 
  Previous slide
  Next slide

  Scheidingswanden

  Ons assortiment akoestische scheidingswanden biedt een breed scala aan oplossingen die niet alleen de esthetiek van elke werkplek verrijken, maar ook geluidsoverlast tussen medewerkers aan bureaus onderling verminderen.  Het omvat opzetwanden voor directe plaatsing op bureaus, doorlopende wanden die een doorgetrokken afscheiding creëren, specifieke werkplekafscheidingen voor individuele concentratie en vrijstaande wanden voor flexibele ruimte-indeling. Ze zijn eenvoudig te koppelen en passen op ieder bureau-onderstel.

  Versterk uw employer branding en welzijn: vraag vandaag nog uw persoonlijk maatwerkplan voor akoestische werkplekoplossingen aan.

  Plantenbakken-
  Drag

  Wand- en plafondpanelen

  Deze MUTE-panelen bieden een significante boost in akoestische kwaliteit en voegen visuele aantrekkingskracht toe aan elke ruimte. Deze op maat gemaakte creaties maken het mogelijk om elke wand volledig te bekleden, waardoor het verfraaien van constructieve muren moeiteloos verloopt. Kies voor een perfecte mix van esthetiek en functionaliteit met onze MUTE-panelen.

  Stoffenkaarten

  Onbeperkte personalisatie

  Kies uit een veelzijdige selectie van kleuren, stoffen en stijlen die uw merk weerspiegelen.

  Versterk uw merk

  Versterk uw merkidentiteit door stoffenkaarten aan te passen met uw bedrijfslogo, voor een unieke kantooruitstraling.

  Inspirerende kantooromgeving

  Transformeer uw werkplek in een inspiratiebron met op maat gemaakte stoffen die creativiteit en samenwerking bevorderen.

  Optimaliseer werksfeer

  Creëer een optimale werksfeer door visuele aantrekkingskracht te combineren met akoestisch comfort via onze stoffenkaarten.

  1001 Beugels

  Bij Offyce bieden we een divers assortiment aan scheidingswanden, perfect voor montage op bureaus van uiteenlopende fabrikanten. Deze compatibiliteit wordt mogelijk gemaakt door onze uniek ontworpen beugels of klemmen. Speciaal ontwikkeld met oog voor esthetiek en kwaliteit, vereenvoudigen ze het montageproces aanzienlijk, waardoor installatie een fluitje van een cent wordt voor elke monteur.

  Previous slide
  Next slide

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg