Bureaus en tafels

Download onze brochure nu voor meer informatie!

Je werkplek transformeren begint bij de juiste keuze in bureau en stoel. Ontdek in onze brochure andere modellen die niet alleen je houding verbeteren maar ook je kantoor verfraaien. Vind het ideale bureau en de perfecte stoel die bij jouw stijl en behoeften passen. Download nu en maak de eerste stap naar een ergonomisch én stijlvol kantoor.
Previous slide
Next slide

Duo Elektrische Zit - Sta Bureau

Deze duo-werkplek vormt een uitstekende aanvulling voor elke kantoorruimte. Het bureau kenmerkt zich door een strak ontwerp en biedt een breed scala aan variatiemogelijkheden. Bovendien ondersteunt dit bureau de mogelijkheid om zowel zittend als staand te werken, wat bijdraagt aan een gezondere werkhouding.

Ypsilon Bureau

Ypsilon introduceert een revolutionaire benadering van de werkplek, waarbij elektrische verstelbaarheid tot stahoogte, geïntegreerde akoestische panelen, en gemakkelijk toegankelijke kabelgoten samenkomen voor dynamisch en flexibel teamwork. Met een ontwerp dat vanaf de grond is opgebouwd, biedt het Y-onderstel van Ypsilon veelzijdigheid voor individueel werk, duowerk, of teamwerk, ondersteund door een breed scala aan afwerkingen om in elk interieur te passen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Sedus secretaire home

In het kantoor vinden we alle essentiële benodigdheden voor ons werk: een bureau, een bureaustoel, opslagruimte. Thuiswerken brengt echter vaak een andere setting met zich mee, omdat het anders is dan werken in een bedrijfsomgeving. Ongeacht de werklocatie, het hebben van een eigen bureau blijft cruciaal voor het uitvoeren van onze taken. Daarom introduceren we de Secretair Home.

Piqniq desk

Een picknicktafel op kantoor brengt een vleugje huiselijke sfeer in de werkomgeving, een trend die we steeds vaker zien waarbij het huiselijke en het kantoorleven samensmelten. De Piqniq-lijn van Drentea, ontworpen door het Drentea design team, vertegenwoordigt een multifunctionele meubelcollectie die moderniteit uitstraalt met zijn kenmerkende schuine poten, geïnspireerd op de klassieke picknicktafel. Dit design maakt Piqniq tot een opmerkelijk meubelstuk dat flexibel inzetbaar is voor individueel werk, teamwerkzaamheden en diverse andere functies binnen het kantoor.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Vergadertafel Liam

Deze ovale meetingtafel kenmerkt zich door een eenvoudig en strak design, met een duurzaam 25 mm dik MDF-blad met een melamine afwerking naar keuze, wat zorgt voor een mooie, sterke, en langdurige kwaliteit. De rechthoekige stalen poten zijn beschikbaar in een RAL-kleur naar keuze, waardoor de tafel aan te passen is aan elke kantooromgeving.

Een project in gedachten?

Aarzel niet en zeg