Projecten – tagged "Interieurontwerp" – Offyce.nl
 • Glasnost

  Glasnost

  PR bureau Glasnost groeit als kool en is neergestreken in een nieuwbouwpand in de Riekerhaven, Amsterdam. Om de komende jaren te kunnen trotseren hebben ze Offyce.nl ingeschakeld om een werkomgeving te creëren die de snelle groei van het bedrijf kan bijbenen en de creativiteit op kantoor stimuleert.
 • Amrop Executive Search

  Amrop Executive Search

  Offyce.nl heeft Amrop ondersteunt door het kantoorontwerp te maken en realisatie in goede banen te laten leiden. Het ontwerp is gericht op het creëren van een sereen kantoor dat professionaliteit uitstraalt, prettig is voor de vele bezoekers die langskomen en Amrop ademt.
 • RIFF Amsterdam

  RIFF Amsterdam

  Voor RIFF Amsterdam werd het tijd om te renoveren en het kantoor her in te delen, zodat het beter aansluit bij de identiteit van het bedrijf en het haar medewerkers beter ondersteund in werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. 
 • Herenhuis Amsterdam Centrum

  Herenhuis Amsterdam Centrum

  Voor de renovatie van een herenhuis aan de Jan Luijkenstraat te Amsterdam werd er gevraagd een open en lichte woonomgeving te creeëren waar er een goede mix tussen modern en authentiek zichtbaar is. Door de balkconstructie te verhogen werd het souterrain bewoonbaar en werd het aantal m2 van de woning vergroot.
 • Atlas Fiscalisten

  Atlas Fiscalisten

  Voor Atlas Fiscalisten in Amsterdam werd Offyce.nl gevraagd om mee te denken over de inrichting van de nieuwe locatie, een uitvalsbasis naast het bestaande pand. Aan ons de vraag of we er in een kort tijdsbestek wat gezelligs van konden maken: een plek waar werknemers graag zijn en zich thuis voelen. “Tuurlijk!”
 • Portland

  Portland

  Bij het nieuwe kantoor van Portland op de Harry Banninkstraat heeft Offyce.nl het project van A tot en met Z opgepakt. Voor Portland heeft Offyce.nl een simpele en functionele kantooroplossing bedacht die van alle faciliteiten voorziet: genoeg werkplekken, meetingrooms en een lounge waar personen samen kunnen komen.
 • Merkspace

  Merkspace

  Na Tel Aviv en Zurich was in 2017 Amsterdam aan de beurt en geldt als nieuw terrein voor co-workingspace Merkspace. Offyce.nl heeft bijgedragen aan de realisatie van Merkspace aan de Herengracht door actief mee te denken in het project en een deel van het projectmanagement op zich genomen.
 • CATAWIKI Amsterdam

  CATAWIKI Amsterdam

  Voor CATAWIKI heeft Offyce.nl met beperkte middelen een tijdelijke kantooroplossing gecreëerd. Door hergebruik en het slim kiezen van materialen is er een werkomgeving gecreëerd waar de werknemers van CATAWIKI zich thuis voelen en in alle rust kunnen werken. 
[time], uit [location]
You have successfully subscribed!
This email has been registered