Projecten – tagged "Kantoorinrichting" – Offyce.nl
 • Glasnost

  Glasnost

  PR bureau Glasnost groeit als kool en is neergestreken in een nieuwbouwpand in de Riekerhaven, Amsterdam. Om de komende jaren te kunnen trotseren hebben ze Offyce.nl ingeschakeld om een werkomgeving te creëren die de snelle groei van het bedrijf kan bijbenen en de creativiteit op kantoor stimuleert.
 • De Giro

  De Giro

  De Giro, de grootste broker van Nederland, groeide uit haar jasje en heeft een extra verdieping gehuurd in de Rembrandttoren om de groei die het doormaakt op te kunnen vangen. 
 • Amrop Executive Search

  Amrop Executive Search

  Offyce.nl heeft Amrop ondersteunt door het kantoorontwerp te maken en realisatie in goede banen te laten leiden. Het ontwerp is gericht op het creëren van een sereen kantoor dat professionaliteit uitstraalt, prettig is voor de vele bezoekers die langskomen en Amrop ademt.
 • RIFF Amsterdam

  RIFF Amsterdam

  Voor RIFF Amsterdam werd het tijd om te renoveren en het kantoor her in te delen, zodat het beter aansluit bij de identiteit van het bedrijf en het haar medewerkers beter ondersteund in werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. 
 • Atlas Fiscalisten

  Atlas Fiscalisten

  Voor Atlas Fiscalisten in Amsterdam werd Offyce.nl gevraagd om mee te denken over de inrichting van de nieuwe locatie, een uitvalsbasis naast het bestaande pand. Aan ons de vraag of we er in een kort tijdsbestek wat gezelligs van konden maken: een plek waar werknemers graag zijn en zich thuis voelen. “Tuurlijk!”
 • Portland

  Portland

  Bij het nieuwe kantoor van Portland op de Harry Banninkstraat heeft Offyce.nl het project van A tot en met Z opgepakt. Voor Portland heeft Offyce.nl een simpele en functionele kantooroplossing bedacht die van alle faciliteiten voorziet: genoeg werkplekken, meetingrooms en een lounge waar personen samen kunnen komen.
 • CATAWIKI Amsterdam

  CATAWIKI Amsterdam

  Voor CATAWIKI heeft Offyce.nl met beperkte middelen een tijdelijke kantooroplossing gecreëerd. Door hergebruik en het slim kiezen van materialen is er een werkomgeving gecreëerd waar de werknemers van CATAWIKI zich thuis voelen en in alle rust kunnen werken. 
[time], uit [location]
You have successfully subscribed!
This email has been registered