• Bij Offyce praten we niet alleen over efficiënte werkruimtes, maar benadrukken we ook het belang van welzijn op de werkvloer. We geloven dat de sleutel tot een bruisend bedrijfscultuur verborgen ligt in de momenten van ontspanning. Stel je voor: een werkplek waar de pingpongtafel en de biljarttafel niet alleen meubelstukken zijn, maar symbolen van een werkomgeving waar ruimte is voor plezier, creativiteit en verbinding.

  Ontdek onze aanpak voor ontspanning op het werk

  Ping Pong tafel

  Deze pingpongtafel biedt een perfecte combinatie van elegant design en superieure kwaliteit, wat essentieel is voor het succes van elk merk. Ontworpen voor zowel duurzaamheid als stevigheid, integreert het moeiteloos in elke omgeving, of het nu buiten is of binnen in een ruimte ingericht met zowel traditionele als moderne meubels. Je hebt de vrijheid om zelf de plaatsing en het arrangement te bepalen, waardoor deze tafel een veelzijdige keuze is voor elke setting.

  Biljardtafels

  Deze biljarttafel presenteert een exclusief ontwerp, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en kan moeiteloos worden getransformeerd van een functionele speeltafel naar een conventionele eet- of vergadertafel. Ontworpen met vlekbestendige materialen, is deze tafel specifiek aangepast voor dergelijke veelzijdige toepassingen, waardoor het een ideale keuze is voor uiteenlopende activiteiten, waaronder maaltijden en sociale bijeenkomsten. Deze tafel biedt de unieke mogelijkheid om volledig aangepast te worden aan uw persoonlijke voorkeuren en de visuele identiteit van uw bedrijf.

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg