leveringgarantie – Offyce.nl

levering en garantie

Offyce.nl heeft een groot gedeelte van haar producten op voorraad en is hierdoor snel leverbaar. Per product is aangegeven wat de verwachte levertijd is en varieert van 1 dag tot 3 weken. Hierdoor kunnen levertijden en bezorg momenten variëren. Daarnaast zijn de genoemde levertijden indicatief en kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. Blijkt na bestelling dat producten niet voorradig zijn, dan wordt u na uw bestelling direct geïnformeerd en ontvangt u een verwachte levertijd van uw bestelling.

Offyce.nl levert in Nederland (behalve de Waddeneilanden) kosteloos. De verzendkosten in het buitenland worden op basis van de bestelling bepaald. Indien u moet (langer) wachten op uw bestelling zijn wij in sommige gevallen in staat kosteloos tijdelijk meubilair te plaatsen. Wij houden u door middel van mail contact op de hoogte van de leverdatum en levertijd.

Garantie
Voor alle producten die je op Offyce.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat u recht heeft op een goed product en als een product niet deugt, u recht heeft op een gratis reparatie, nieuw product of teruggave van uw geld. Heeft u een product ontvangen waarbij dit het geval is? Neem dan direct contact zodat wij zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen vinden.

Ieder product heeft een ander garantietermijn. Kijk dus goed bij de aankoop van uw product wat het garantietermijn is.

You have successfully subscribed!
This email has been registered