Over ons

Offyce.nl is een jonge Amsterdamse ontwerpstudio dat is opgericht in 2018 en is gespecialiseerd in kantoorinrichting, interieur ontwerp en conceptontwikkeling. Offyce.nl is ontstaan uit een fusie van een grafisch ontwerpstudio en een bedrijf gespecialiseerd in vastgoed projectmanagement.

Wij zien jouw kantoor als een plek waar je werkt, maar vooral als een middel om het maximale te halen uit de gebruikers, om op te vallen en personen te prikkelen. Kantoren creëren die impact maken. Dat is onze drijfveer.

Wij doen dit door het bedenken, ontwerpen en realiseren van kantoren en het empoweren van klanten om dit eigenhandig te doen. We combineren functionaliteit en creativiteit met de nieuwste innovaties en producten om unieke kantoren te creëren en cureren producten om onze webshop te voorzien van de beste producten voor op kantoor.

Kenmerkend aan Offyce.nl is de mate van creativiteit, vernieuwing en functionaliteit. Ons onderscheidend vermogen creëren wij door rake vragen te stellen, proactief mee te denken en opdrachtgevers nauw te betrekken bij de projecten. Wij zijn energiek, gepassioneerd en hebben de drive om van ieder project een succes te maken.  

Benieuwd naar ons werk?