Retourneren – Offyce.nl

Bent u ontevreden over een product dat je hebt aangeschaft bij offyce.nl, dan is het mogelijk om binnen 14 dagen na levering van het product deze te retourneren. Dit kan gemeld worden door het invullen van het retourformulier.  Wij beoordelen uw retouraanvraag en bij goedkeuring wordt er contact opgenomen. Mits de producten in nieuwstaat zijn en in originele verpakking geretourneerd worden, zal het betaalde bedrag geretourneerd worden. Kosten en risico voor verzending zijn voor verzender. Offyce.nl behandelt geen retourneringen zonder melding.

Heeft u vragen over uw retournering of kunnen wij assisteren? Bekijk dan even de veelgestelde vragen of neem contact met ons op d.m.v. het contactformulier in te vullen.

Er zijn diverse artikelen die niet geretourneerd kunnen worden. Hieronder vallen:

  1. Alle akoestische producten
  2. Alle planten;
  3. Alle muurdecoratie;
  4. Alle producten waar keuzes van toepassing zijn die buiten het vaste assortiment vallen;
  5. Alle producten waaraan actievoorwaarden zijn verbonden.

Ben jij van mening producten te hebben ontvangen dat niet voldoet aan jouw wensen of kwaliteitseisen, ondanks dat deze niet geretourneerd kunnen worden? Vul dan het retourformulier in en verstuur duidelijke foto’s van de mankementen en/of tekortkomingen. Wij nemen binnen 48 uur contact met u op om samen te zoeken naar een passende oplossing.

You have successfully subscribed!
This email has been registered