Inhouse Interieur

Geef jouw (toekomstig) interieur een unieke dimensie met levendige ontwerpen

Heb je talloze ideeën over hoe jouw ideale werkomgeving eruit zou moeten zien? Misschien weet je al ongeveer wat je wilt, maar het is moeilijk om een concreet beeld te vormen. Hier komt onze interieurontwerp in het spel.

Onze experts in interieurontwerp en ontwerp visualisatie staan klaar om samen met jou een levendig beeld te creëren dat al jouw ideeën tot leven brengt. We luisteren naar jouw sfeerbeschrijvingen, bekijken de ruimtelijke mogelijkheden en bespreken de gewenste interieurelementen om een perfect passend ontwerp te maken. Hierbij streven we ernaar niet alleen een esthetisch aantrekkelijke omgeving te creëren, maar ook om jouw werkgeversmerk te versterken. Dit versterkt niet alleen de betrokkenheid van je huidige team, maar trekt ook nieuw talent aan dat zich aangetrokken voelt tot je inspirerende werkomgeving.

Met onze dienst kun je jouw project eerst tot in de kleinste details bekijken, voordat je het daadwerkelijk uitvoert. Zo krijg je de kans om te visualiseren en te perfectioneren, zodat je zeker weet dat het resultaat perfect aansluit bij jouw visie. Laat ons je helpen om jouw werkomgeving te transformeren tot een inspirerende plek die jouw merkidentiteit weerspiegelt. Interesse? Wij informeren je graag. Neem gerust even contact op.

Van 3D visualisaties naar realisaties

Ontdek de kracht van 3D visualisaties, waar het ‘nog niet zichtbare’ tot leven wordt gebracht. Of je nu de voorkeur geeft aan eenvoud of fotorealisme met verfijnde details, het kiezen van de juiste visualisatietechniek is essentieel voor het succes van jouw project. Onze prijshantering is flexibel en wordt bepaald door de beoogde kwaliteit en complexiteit van jouw specifieke project.

Omdat elk project uniek is, hanteren we prijsdifferentiatie in low, mid en high budget categorieën, waarbij we jouw individuele behoeften en ambities nauwlettend integreren.

 

1.

Low budget

Visualisaties hoeven niet altijd state-of-the-art fotorealistische weergaven te zijn; soms is het voldoende om een conceptuele visualisatie te realiseren om een bepaalde indeling te verduidelijken. Een conceptuele 3D visualisatie kan bijvoorbeeld helpen om de plaatsing van interieurelementen te verduidelijken en in één oogopslag de dimensies van verschillende objecten te bekijken in relatie tot elkaar. Dit soort visualisatie wordt vaak ingezet om bepaalde grote designkeuzes te testen of goed te keuren.

2.

Mid budget

In dit type visualisatie gaan we verder door materialen en texturen aan te brengen op de objecten. Op die manier kunnen alle gebruikte materialen in een ontwerp op elkaar worden afgestemd, wat resulteert in een tastbare toegevoegde waarde voor jouw investering. Ideaal voor projecten die een impactvolle presentatie vereisen zonder het budget te overschrijden. Hier streven we naar een optimale combinatie van kwaliteit en rendement.

3.

High budget

Als er intern of extern andere partijen moeten worden overtuigd van het concept en de investering, dan zijn high-end 3D visualisaties de perfecte oplossing. Deze high-end 3D visualisaties dienen niet alleen als een visuele presentatie, maar als een strategische investering die tastbare opbrengsten oplevert. Hier gaan we verder dan de verwachtingen, waarbij elk beeld een investering is in jouw zakelijk succes.

Showcase

Enkele realisaties voor diverse klanten in Nederland

Ontdek de werkplek van je dromen

Wij creëren niet enkel interieur, wij creëren een gevoel.

1.

Kennismaking

We leren graag jouw bedrijf kennen. Wat zijn jullie stijlen, noden en wensen.

2.

Timing bepalen

We bepalen mee met jou timings om één of meerdere ruimtes/items op te leveren.

3.

Visualisatie

We maken indien gewenst een 3D-visualisatie van jullie interieur om op voorhand een zicht te krijgen van de realisaties.

4.

Realisatie

We starten met het project en maken van jouw interieur een ruimte van gelukkige werknemers én productiviteit!

Advies nodig?

Wij leveren inhouse interieurontwerpen die jouw medewerkers inspireren.

Een project in gedachten?

Aarzel niet en zeg