• RELAX

  Ontspanning & Comfort

  Ontdek onze collectie en creëer de perfecte ruimte die iedereen welkom heet

  Rust en Ruimte: Een Stille Oase voor Moederst

  Revolutionaire kolfruimte

  Ontspan, Herlaad, Herleef: Jouw Plek om te Ontsnappen

  Gebedsruimte voor godsdiensten

  Upgrade Jouw Speelveld: Essentials voor de Ultieme Game Room

  Game room

  Van Biljart tot Pingpong: Maak van Elke Pauze een Avontuur

  Chillroom

  Wist je dat?

  Boost je welzijn & gezondheid

  Een gezonde werkplek is de sleutel tot succesvolle teams. Offyce is er trots op bij te dragen aan deze missie met stijlvolle en functionele interieuroplossingen. Van akoestische optimalisatie tot ruimtes voor rust en ontspanning - wij hebben alles in huis om het welzijn en de gezondheid binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

  Duurzaamheid

  Ons doel is om bedrijven te voorzien van producten die zowel het milieu respecteren als de esthetiek en functionaliteit van de werkplek verhogen. We kiezen bewust voor materialen en processen die de ecologische voetafdruk minimaliseren, zodat jouw keuze voor Offyce een stap vooruit betekent in de richting van een duurzamere bedrijfswereld.

  Sociale gelijkheid

  Offyce staat voor een inclusieve werkcultuur waar diversiteit en gelijke kansen centraal staan. We streven ernaar om via onze producten een omgeving te scheppen die iedereen verwelkomt en waardeert, ongeacht achtergrond of identiteit. We zetten ons in voor het bouwen van een arbeidscultuur waar gelijkheid de norm is.

  Digitale welzijn

  We richten ons op het creëren van oplossingen die werknemers helpen een gezonde balans te vinden tussen technologiegebruik en offline momenten. Onze producten en diensten zijn ontworpen om digitale stress te verminderen, focus te bevorderen en een productievere, maar ook rustigere werkomgeving te ondersteunen.

  Kwalitatieve infrastructuur

  Met ons assortiment van innovatieve interieuroplossingen tillen we de functionaliteit en esthetiek van werkplekken naar een hoger niveau. Door te kiezen voor Offyce, investeer je in duurzame en effectieve werkomgevingen die niet alleen het welzijn van werknemers verbeteren maar ook de productiviteit en creativiteit stimuleren. 

  Circulaire economie

  Offyce omarmt de principes van de circulaire economie door het aanbieden van interieuroplossingen die duurzaamheid en hergebruik vooropstellen. Onze inzet voor circulair ontwerp betekent dat we producten leveren die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een groenere planeet.

  Wij maken jouw werkplek beter, mooier en groener

  Ontdek de werkplek van je dromen

  Wij creëren niet enkel interieur, wij creëren een gevoel.

  1.

  Kennismaking

  We leren graag jouw bedrijf kennen. Wat zijn jullie stijlen, noden en wensen.

  2.

  Timing bepalen

  We bepalen mee met jou timings om één of meerdere ruimtes/items op te leveren.

  3.

  Visualisatie

  We maken indien gewenst een 3D-visualisatie van jullie interieur om op voorhand een zicht te krijgen van de realisaties.

  4.

  Realisatie

  We starten met het project en maken van jouw interieur een ruimte van gelukkige werknemers én productiviteit!

  Onze basis van succes

  Ontdek onze partners

  Volvo
  Degiro
  Catawiki
  Glasnost
  Innocent
  Atlas
  Elsevier
  McDonalds

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg