• Zijn jullie toe aan een chill room waar je kunt ontspannen en opladen tijdens de werkdag? Creëer dan de ultieme chill room met Offyce, waar comfort en stijl hand in hand gaan. In een wereld die constant in beweging is, biedt Offyce alles wat je nodig hebt om een persoonlijke oase van rust te creëren. Van weelderige zitkussens die je uitnodigen om te ontspannen tot sfeervolle verlichting die elke ruimte omtovert in een warm welkom; onze zorgvuldig geselecteerde collectie brengt kwaliteit en esthetiek samen.

  Ontdek de must-haves voor je chill room:

  Zitzakken

  Plons neer en laat de stress wegsmelten op onze comfortabele zitzak! Of je nu chillt met vrienden, een boek leest of gewoon je gedachten laat afdwalen, onze zitzak is jouw ultieme metgezel. Gemaakt voor urenlang comfort en stijlvolle ontspanning, het is de perfecte aanvulling op elke ruimte. 

  Previous slide
  Next slide

  Oosterse hanglamp

  Dompel je ruimte onder in een betoverende gloed met onze oosterse hanglamp! Met zijn intrigerende ontwerp en zachte verlichting brengt deze lamp een vleugje sereniteit in elke kamer, waardoor een sfeer van rust ontstaat. Verlicht je leven op een oosterse manier!

  Versterk uw employer branding en welzijn: vraag vandaag nog uw persoonlijk maatwerkplan voor een chill room aan.

  vLOERKLEED

  Vloerkleed

  Berberse vloerkleden zijn de ultieme mix van stijl en comfort voor jouw chill room! Zachte, pluche texturen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl duurzame materialen langdurig genot bieden. Kies voor tijdloze ontwerpen en voeg een vleugje rustieke charme toe aan je relaxruimte!

  Meer groen in jouw kantoor!

  Moswand

  Een moswand in een chill room biedt verschillende voordelen. Het helpt bij het verbeteren van de luchtkwaliteit door het absorberen van overtollig vocht en het filteren van vervuilende stoffen. Daarnaast draagt het bij aan een rustgevende en ontspannen sfeer door zijn natuurlijke uitstraling, wat perfect is voor een ruimte bedoeld om te relaxen en tot rust te komen.

  Plantenwand

  Een plantenwand in een chill room brengt de ruimte tot leven met levendige kleuren en texturen. Het creëert een oase van rust en verfrissing, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat. Deze groene toevoeging zuivert niet alleen de lucht, maar biedt ook een esthetisch aantrekkelijke achtergrond voor momenten van ontspanning en reflectie.

  Plantenbakken

  Plantenbakken in een chill room zijn als kunstwerken voor de natuur. Ze voegen niet alleen groen toe, maar ook een vleugje persoonlijkheid en stijl aan de ruimte. Met plantenbakken wordt de chill room een levendige en uitnodigende ruimte!

  Ping Pong tafel

  In onze chill room staat een pingpongtafel. Simpel, toch fantastisch? Het is dé plek waar we even kunnen ontspannen, een snelle wedstrijd kunnen spelen tussen het werk door en gewoon plezier kunnen hebben. Het zorgt voor wat luchtigheid en teambuilding, en dat is precies wat we nodig hebben.

  Previous slide
  Next slide

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg