• Tandem

  Ideaal voor een helder geluid en voortdurende gesprekken dankzij onze akoestische duo-cabine. In de hedendaagse kantooromgeving is stilte de sleutel tot zowel creativiteit als communicatie. Voor topprestaties en focus is een ongestoorde omgeving onmisbaar. WorkBooth speelt hierop in door werknemers te voorzien van alles wat noodzakelijk is om uit te blinken.

  Ontdek de kernfuncties van onze WorkBooth

  Duurzaam

  WorkBooth Tandem is gemaakt van gecertificeerde, ecologische materialen die geen formaldehyde afgeven. Alle gebruikte materialen zijn recycleerbaar en vormen geen bedreiging voor het milieu.

  Smart Management

  Stel de WorkBooth Tandem naar wens in met automatische verlichting/ventilatie, gewichtssensor voor continu licht, luchtverversing na gebruik, on-demand statistieken en API-boekingsintegratie.

  Andere functies

  Compact formaat met elektronica-multiport, frontale verlichting voor top videogesprekken en een ideaal bureau met 2 stoelen.

  Verschillende accesoires

  Inbegrepen zijn twee notitiehouders, een wanddoos voor notities, papier en pennen, en haken voor het ophangen van tassen of bovenkleding.

  Verbeter de efficiëntie van uw werknemers

  Employees productivity

  Onze Workbooth zorgt voor een stijging van de productiviteit met 15%.

  Employees work

  Door onze Workbooth neemt de werksnelheid toe met 18%.

  Vraag hier uw offerte aan

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg