• Een opgeruimde werkomgeving draagt niet alleen bij aan een gevoel van orde en rust, maar ook aan de efficiëntie en productiviteit van uw team. Bij Offyce bieden wij tijdloze opbergsystemen om uw werkplek te transformeren tot een georganiseerde en inspirerende ruimte waarin uw werknemers zich kunnen concentreren en excelleren.

  De interieuroplossingen die zorgen voor blije medewerkers

  Cubics Shelving System

  Het Cubics Cabinet is niet zomaar een opbergmeubel; het is een aanpasbaar en personaliseerbaar systeem dat perfect aansluit bij uw unieke behoeften en stijl. Met de mogelijkheid om de grootte, kleur, materiaal en accessoires aan te passen, kunt u een opbergoplossing creëren die volledig is afgestemd op uw ruimte en voorkeuren.

  Wat dit kastensysteem zo bijzonder maakt is niet alleen de aanpasbaarheid maar ook het gebruik van hoogwaardige gerecyclede materialen en het tijdloze ontwerp.

  Zeno Lockers

  Onze veelzijdige en duurzame Zeno Lockers bieden de perfecte oplossing om persoonlijke spullen veilig en geordend op te bergen. Hierdoor blijft de werkomgeving vrij van rommel en afleiding wat bijdraagt aan een gevoel van rust en orde voor de medewerkers. Bij de Zeno Lockers draait alles om innovatie, aanpasbaarheid en personalisatie. Kies uit verschillende sloten zoals een cilinderslot, een pincode-slot of extra functies zoals haken en stangen.

  Wat deze lockers echt uniek maakt, is dat het hout dat wordt gebruikt voor hun constructie voor maar liefst 85% gerecycled is waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld.

  Neem vandaag nog contact met ons op om uw maatwerkopties te bespreken en uw ideale opbergsysteem te ontwerpen.

  Kapstokken

  Ontdek onze veelzijdige collectie kapstokken, elk met een uniek ontwerp en functionaliteit. Van de speelse en ingetogen Chase W wandkapstok tot het slimme en aanpasbare Frame kledingrek. Ook bieden we de eenvoudige en handige Krok Box wandkapstok met opbergbox en de praktische Tertio DVKP garderobestandaard, ideaal voor elke ruimte. Kies voor stijl, functionaliteit en organisatie met onze diverse selectie kapstokken.

  Ditch Vuilbakken

  De perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze Ditch afvalscheidingsbak, een essentiële toevoeging aan moderne bedrijfsinterieurs en openbare ruimtes. Het verfijnde ontwerp van hoogwaardig staal straalt klasse uit, terwijl het zich naadloos aanpast aan elke omgeving. Met drie of vier compartimenten biedt Ditch een slimme oplossing voor het scheiden van plastic, papier, restafval en bekers.

  Personaliseer door te kiezen voor optionele wielen en een klepje voor het vak voor restafval. Bovendien kunt u Ditch aanpassen aan uw specifieke behoeften door de indeling van de vakken en het ontwerp van de pictogrammen te personaliseren.

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg