• Een gaming room is jouw persoonlijke escape naar werelden vol avontuur. Het is een plek waar realiteit en fantasie samenkomen, waar je ongestoord kunt opgaan in je favoriete games. Offyce biedt alle essentiële gear voor de ultieme game-ervaring. Van ergonomische stoelen die je urenlang comfort bieden tot geavanceerde headsets die elk detail in de game tot leven brengen. Maak van jouw gaming room een paradijs met Offyce. Jouw spel, jouw regels, jouw overwinning.

  De onmisbare producten voor jouw gaming room:

  Ergonomische game stoel

  Een goede game-ervaring begint bij comfort, en daar komt de ergonomische stoel om de hoek kijken als de ultieme metgezel voor elke gamer. Stel je voor: urenlang ondergedompeld zijn in je favoriete virtuele wereld, zonder ook maar een spoortje van rugpijn of ongemak. Dat is precies wat een ergonomische stoel belooft en levert. Met zijn zorgvuldig ontworpen vormgeving en luxueuze bekleding biedt deze stoel niet alleen een weldaad voor je lichaam.

  Previous slide
  Next slide

  Gamebureau

  Een gaming bureau is onmisbaar voor gamers omdat het je game-ervaring verbetert! Met genoeg ruimte voor je monitor, toetsenbord en accessoires, houdt het alles georganiseerd en binnen handbereik. Bovendien hebben deze gamebureaus handige functies zoals ergonomisch design, waardoor lange game-sessies comfortabeler worden. Dus upgrade je setup met een gamebureau en til je gaming naar een hoger niveau!

  Versterk uw employer branding en welzijn: vraag vandaag nog uw persoonlijk maatwerkplan voor akoestische werkplekoplossingen aan.

  Planten

  Planten

  Planten zijn de ultieme metgezellen voor in je game room, ze voegen een vleugje natuurlijke rust toe aan je energieke ruimte. Niet alleen zorgen ze voor een verfrissende uitbarsting van groen, maar ze werken ook wonderen voor je humeur en concentratie. Studies tonen aan dat het hebben van planten stress kan verminderen, creativiteit kan stimuleren en productiviteit kan verhogen – essentiële ingrediënten voor het domineren van je favoriete games. 

  Game room decor

  Neon lichten

  Neonverlichting is een must-have voor elke gaming room! Het voegt een coole en levendige sfeer toe, met felle kleuren en een futuristische uitstraling die perfect past bij gamen. Je kunt het aanpassen aan je eigen stijl en het verlicht de ruimte op een sfeervolle manier. 

   
   
   
   

  Hexagon lampen

  Een hexagon lamp is perfect voor een gaming room vanwege zijn stijlvolle ontwerp, modulariteit voor aanpassing aan persoonlijke smaak, diverse verlichtingsopties en de combinatie van functionaliteit en sfeer die het biedt.

   

  Tapijt

  Een tapijt is een onmisbare aanwinst voor elke game room. Niet alleen zorgt het voor ultiem comfort tijdens lange speelsessies, maar het beschermt ook je vloer en kostbare gamingapparatuur tegen krassen en beschadigingen. Tegelijkertijd voegt het een gezellige en warme sfeer toe aan je game room. 

  Previous slide
  Next slide

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg