• Een revolutionaire, standalone ruimte speciaal ontworpen om de kolfervaring van moeders te transformeren. Colve tilt het welzijn en de kwaliteit van het kolven naar een hoger niveau door een comfortabele, hygiënische en volledig afsluitbare omgeving te bieden. Ontdek de perfecte blend van privacy, comfort en functionaliteit met Colve, en maak van kolven een zorgeloze ervaring voor moeders op de werkplek.

  Revolutionaire kolfruimte voor werkende moeders

  Comfortabel & rustgevend

  In de Colve is ontspanning het doel, met een zorgvuldig gekozen comfortabele stoel als middelpunt. Een bijpassend bijzettafeltje zorgt dat je alles binnen handbereik hebt voor het ultieme rustmoment.

  Technologie & gemak

  De Colve ondersteunt het moderne leven van moeders met essentiële technologie, zoals meerdere stopcontacten en een USB-lader, zodat apparaten altijd gebruikt en opgeladen kunnen worden. Zo kun je gemakkelijk iets opzoeken of ontspannen met muziek.

  Colve - De standalone kolfruimte - Colve - De standalone kolfruimte - Akoestiek, Colve, Montage - Neo Salus - Offyce.nl

  Rust & hygiëne

  De Colve combineert comfort, technologie, en sfeer met hygiëne dankzij de praktische PVC vloertegels met houtlook en de handige wasbak voor snelle opfrisbeurten of reiniging.

  Verlichting & vermaak

  De Colve's verlichting, met een akoestisch plafond en dimbare LED spots, ondersteunt een kalme sfeer, aanpasbaar voor voeden of ontspannen. Het boek ‘Spuug op je blouse’ biedt humoristische herkenning, terwijl een ronde spiegel ruimte en zelfreflectie bevordert.

  Download onze brochure nu voor meer informatie!

  Duik dieper in de wereld van Colve en ontdek hoe onze ruimtes jouw leven kunnen verrijken. Download nu onze brochure en laat je inspireren door de unieke combinatie van design, comfort en technologie die elke Colve biedt. Jouw volgende stap naar een verfijnde levensstijl begint hier.

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg