Atlas Fiscalisten

Opdracht: Gezellige ruimte creëren voor werknemers

Voor Atlas Fiscalisten in Amsterdam werd Offyce.nl gevraagd om mee te denken over de inrichting van de nieuwe locatie, een uitvalsbasis naast het bestaande pand. Aan ons de vraag of we er in een kort tijdsbestek wat gezelligs van konden maken: een plek waar werknemers graag zijn en zich thuis voelen. “Tuurlijk!”

Het nieuwe kantoor biedt plek aan een deel van de werknemers, heeft een pantry met een grote tafel en twee afgesloten ruimtes. Om het huiselijk aan te laten voelen hebben wij een Scandinavisch sfeertje gecreëerd door hout te (her)gebruiken, zachte tinten te combineren met volle kleuren en interieur beplanting toe te passen. Oh, en vergeet de voetbaltafel niet!

Opdrachtgever: Atlas Fiscalisten
Locatie: 
Weteringschans, Amsterdam
Grootte: 
180 m2
Jaar: 
2018

Onze realisaties

Ontdek waarom klanten zoals Innocent en Volvo voor ons kiezen.

Advies nodig?

Van totale interieuroplossingen tot Employer Branding.

Een project in gedachten?

Aarzel niet en zeg