• Ontdek de perfecte balans van privacy, comfort en functionaliteit met Pray. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een zorgeloze gebedservaring voor werknemers, door hen een vredige ruimte te bieden waarin zij hun spirituele praktijken in alle rust kunnen uitvoeren. Pray is de ideale oplossing voor bedrijven die het welzijn en de spirituele behoeften van hun personeel serieus nemen.

  Gebedsruimte voor godsdiensten

  Ontdek PRAY, onze nieuw ingerichte gebedsruimte bij Offyce, waar sereniteit en spirituele rust centraal staan. Een stille plek voor bezinning, midden in de dynamiek van de werkdag.

  Privacy en comfort

  Speciaal ontworpen voor bedrijven die het welzijn en de spirituele behoeften van hun werknemers serieus nemen. Pray biedt een afsluitbare, persoonlijke oase waar men in alle rust kan reflecteren en mediteren.

  Grondige hygiënestandaarden

  In onze gebedsruimte is zuiverheid geen bijzaak, maar de kern van de beleving. Met oog voor detail voldoet deze ruimte aan hygiënestandaarden, zodat elke pauze voor bezinning in alle rust en reinheid kan plaatsvinden.

  Innerlijke rust en stilte

  Pray is een verstilde omgeving die essentieel is voor zelfreflectie en motivatie. Elke hoek is zorgvuldig ontworpen om een vredige en waardige sfeer te waarborgen, die uitnodigt tot kalmte en reflectie.

  Comfortabel & rustgevend

  In de gebedsruimte combineren we zachte, rustgevende kleuren met comfortabele zitgelegenheden om een atmosfeer te creëren. Het is een plek waar werknemers zich vrij voelen om hun geloof te belijden en spirituele energie te hervinden, wat bijdraagt aan hun welzijn en productiviteit.

  Technologie & gemak

  De Pray faciliteert rust en reflectie in gebedsruimtes door het moderne gemak van essentiële technologieën. Met voldoende stopcontacten en USB-laders binnen handbereik, kunnen bezoekers hun apparaten gebruiken en opladen, terwijl ze zich in stilte concentreren of ontspannen.

  Rust & hygiëne

  De Pray combineert comfort, technologie, en sfeer met hygiëne dankzij de praktische PVC vloertegels met houtlook en de handige wasbak voor snelle opfrisbeurten of reiniging.

  Verlichting & vermaak

  De Pray's verlichting, met een akoestisch plafond en dimbare LED spots, ondersteunt een kalme sfeer, aanpasbaar voor voeden of ontspannen.

  Ontdek de werkplek van je dromen

  Wij creëren niet enkel interieur, wij creëren een gevoel.

  1.

  Kennismaking

  We leren graag jouw bedrijf kennen. Wat zijn jullie stijlen, noden en wensen.

  2.

  Timing bepalen

  We bepalen mee met jou timings om één of meerdere ruimtes/items op te leveren.

  3.

  Visualisatie

  We maken indien gewenst een 3D-visualisatie van jullie interieur om op voorhand een zicht te krijgen van de realisaties.

  4.

  Realisatie

  We starten met het project en maken van jouw interieur een ruimte van gelukkige werknemers én productiviteit!

  Wist je dat?

  Boost je welzijn & gezondheid

  Een gezonde werkplek is de sleutel tot succesvolle teams. Offyce is er trots op bij te dragen aan deze missie met stijlvolle en functionele interieuroplossingen. Van akoestische optimalisatie tot ruimtes voor rust en ontspanning - wij hebben alles in huis om het welzijn en de gezondheid binnen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

  Duurzaamheid

  Ons doel is om bedrijven te voorzien van producten die zowel het milieu respecteren als de esthetiek en functionaliteit van de werkplek verhogen. We kiezen bewust voor materialen en processen die de ecologische voetafdruk minimaliseren, zodat jouw keuze voor Offyce een stap vooruit betekent in de richting van een duurzamere bedrijfswereld.

  Sociale gelijkheid

  Offyce staat voor een inclusieve werkcultuur waar diversiteit en gelijke kansen centraal staan. We streven ernaar om via onze producten een omgeving te scheppen die iedereen verwelkomt en waardeert, ongeacht achtergrond of identiteit. We zetten ons in voor het bouwen van een arbeidscultuur waar gelijkheid de norm is.

  Digitale welzijn

  We richten ons op het creëren van oplossingen die werknemers helpen een gezonde balans te vinden tussen technologiegebruik en offline momenten. Onze producten en diensten zijn ontworpen om digitale stress te verminderen, focus te bevorderen en een productievere, maar ook rustigere werkomgeving te ondersteunen.

  Kwalitatieve infrastructuur

  Met ons assortiment van innovatieve interieuroplossingen tillen we de functionaliteit en esthetiek van werkplekken naar een hoger niveau. Door te kiezen voor Offyce, investeer je in duurzame en effectieve werkomgevingen die niet alleen het welzijn van werknemers verbeteren maar ook de productiviteit en creativiteit stimuleren. 

  Circulaire economie

  Offyce omarmt de principes van de circulaire economie door het aanbieden van interieuroplossingen die duurzaamheid en hergebruik vooropstellen. Onze inzet voor circulair ontwerp betekent dat we producten leveren die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook bijdragen aan het verminderen van afval en het bevorderen van een groenere planeet.

  Download onze brochure nu voor meer informatie!

  Duik dieper in de wereld van Pray en ontdek hoe onze ruimtes jouw leven kunnen verrijken. Download nu onze brochure en laat je inspireren door de unieke combinatie van design, comfort en technologie die elke Pray biedt. Jouw volgende stap naar een verfijnde levensstijl begint hier.

  Een project in gedachten?

  Aarzel niet en zeg